maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tukkataikaa ja muutama päiväretki

Huuu puolet lomasta jo kärsitty! Laiskuuden ja sateisten ilmojen tähden olen lähinnä istunut sisällä ja pelannut Simsiä (kesäloma ei ole loma ilman yöllisiä Simslaneja..) ja tappanut hiuksiani kemikaaleilla. Käytiin kyllä tsekkaamassa Eerikinkadun Roska tuossa viime viikolla, vähän hiljaista oli mutta muuten oikein jees paikka.

Hiustentappokeissini sai perjantaina päätöksensä kun vihdoin luovuin vaalentamisesta ja päätin lotrata Crazy Colorin Fire merkkiä päähän (Cyber Shopista löytää ihan kohtuu hintaan). Oon näillä samoilla tuotteilla joskus ennen muinoin aiemminkin leikkinyt ja ovat sinällään oikein käteviä sillä värit ovat hellempiä hiuksille kuin tavalliset kestovärit. Sävyjä voi myös sekoittaa huoletta keskenään jos kaipaa jotain sävyä jota ei värivalikoimasta löydy, tai - kuten itse tein - tiettyä sävyä voi myös pehmentää sekoittamalla sitä hoitoaineeseen. Ei mitään rakettitiedettä eikä vaadi sen kummemmin uhrilahjojakaan.


Useiden värinpoistojen, vaalentavien hiusvärien ja keltaisuutta poistavien hiusnaamioiden tulos. Joo. Päätin luovuttaa tän taistelun ennenkuin hiukset putoavat vallan päästä. Sinällään ihan hyvä lopputulos kun ottaa huomioon että aloitin vaalentamisen lähes mustista hiuksista. Joskus hamassa tulevassa sitten otan uusintamatsin.


Lopputuloksena oikein pirtsakka pinkuli väri! Ei ollenkaan liian tumma kuten aluksi vähän pelkäsin vaan juuri sopiva. Tilkka väriä hoitoaineeseen ja voilà! Jouduin kyllä toistamaan tämän rituaalin muutamaan otteeseen kun hoitoaineet loppuivat kesken mutta hyst hyst. Joskus vielä olisi haaveena saada se oikein haalea purkkapallopinkki ja talvella eehkäpä sininen mutta niiden aika on sitten myöhemmin (enkä tiedä voinko työn puolesta hirveästi revitellä omg).

Lauantaina käytiin ilmaisessa Hypeconissa Hyvinkäällä! Pieni ja söpö tapahtuma täynnä todella kivoja cosseja (kuten alla näkyvä Ten ja Rose ;w; itkin moneen otteeseen) ja kuten aina coneissa käydessä iski palava halu palata ompelukoneen ääreen, heti kun sellaisen saan hommattua. Oli kiva nähdä kavereita, varsinkin kun kaikista heistä ei ollut etukäteen edes tietoa ovatko he paikan päällä :D Erityismainintana Maijua oli ihana nähdä nyt kun seuraavan kerran on aikaa sen jälkeen kun hän palaa Jaappanin mailta ensi kuussa!


Sunnuntai vietettiin Lauttasaaressa kuvailemassa. Mikko oli hommannut uuden järkkärirakkauden ja halusi päästä sillä leikkimään joten siellähän me oltiin.





Tänään pitäisi vielä pakata sillä huomenna on aikanen herätys kun köröttelemme bussilla Nokialle pariksi päiväksi, josta matka jatkuu pohjoiseen juhannuksen viettoon! Sääennusteet ovat luvanneet kylmää säätä mikä vähän harmittaa mutta ei anneta sen häiritä! ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti