lauantai 28. kesäkuuta 2014

Here comes the boogeyman

Kesäloman viimeisiä päiviä viedään! Kirjoitan juhannusreissupäivitystä hiukan myöhässä mutta menkööt.

Vietettiin tosiaan viikon verran reissussa. Ensin pari päivää Nokialla ja Tampereella missä aika meni lähinnä kirppareiden, leffojen ja Viivin touhujen ympärillä. Naww.

Sieltä matka jatkui Tornioon Hanan suvun mökille, jonne Jyr(k)ikin tuli aikaa viettämään. Grillattiin, katottiin leffoja, kuvattiin pari epämääräistä videota ja käytiin Ruotsin puolella itikoiden syötävänä. Kiusattiin myös prinssi Jusafatia ja pelattiin "Who am I" peliä muutamaan otteeseen.
(Niille joilla tästä pelistä ei ole mitään hajua: Kaikki osallistujat kirjoittavat lappuun jonkun henkilön/olennon nimen, liimaavat lapun vieressä olevan otsaan siten ettei henkilö itse näe mikä nimi lapussa on. Tarkoituksena on kyselemällä selvittää henkilön identiteetti, ja vain sellaisilla kysymyksillä joihin voi vastata joko kyllä tai ei. Helppo seuraleikki ja todella hauskoja tilanteita aiheuttava!)








Sunnuntaina lähdettiin sitten vielä Kemiin yhdeksi yöksi viettämään tyttöjeniltaa. Syötiin, juotiin, pelailtiin ja katsottiin vähän töllöä. Ja luonnollisesti jauhettiin vähän scheißea. Maanantaina illasta lähdettiin takaisin kohti Helsinkiä ja vietettiin yö junassa. Aivan hirveetä, en nukkunut hetkeäkään. Musta on tullut liian mukavuudenhaluinen oh god.

Mutta oli kiva pikku reissu! Rahaa on tullu tuhlattua aivan liikaa nyt parina viimeisenä viikkona, oon hamstrannu hieman vaatteita, leffoja ja kirjoja kaappiin homehtumaan nami nami! Teen myöhemmin kyllä jonkinlaista tarkempaa materiaalipäivitystä. 

Nyt pitäisi lähtiä kaupungille katsomaan vanhaa työkaveria joka sattuu olemaan Helsingissä käymässä! Ja maanantaina alkaa taas työt voi ei miten pystyn palautumaan aamurytmiin kun unirytmi on nyt sitä "viideltä nukkuun ja kolmelta ylös" luokkaa. Hupsis mutta kyllä tää tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti