sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Steady on you fucking alky

Perjantaina oli Stiguttimen syntymäpäivä ja vietettiin sitä tietty asiaankuuluvalla tavalla.

 The World's Endin eli maailman absurdeimman brittikomedian, Cornetto trilogian päätösosan teemaisesti teimme kartta kourassa pienen baarikierroksen. Alunperin kyseessähän on siis "The Golden Mail" - 12 baaria, 12 tuoppia - joka viideltä lapsuudenystävältä jäi aikoinaan kesken, ja jota nyt vuosia myöhemmin lähdetään suorittamaan uudelleen. Matkan varrella alkaa sitten sattua ja tapahtua kaikkea hyvin, hyvin outoa kunnes lopulta ollaan keskellä täydellistä kaaosta. Tsekatkaa traileri, en tahdo itse spoilia sen enempää mutta kyseessähän on siis tämänhetken suosikkielokuvani ja todella suosittelen tätä sekä koko trilogiaa kaikille elokuvia arvostaville.

Mutta aiheeseen. 12 baaria on kenelle tahansa älytön tehtävä joten meidän Puolimaratonimme oli huomattavasti helpompi handlata. Kolme tyttöä, kuusi baaria, 18 tuoppia. Kierros alkoi siinä puoli kymmenen aikaan Cafe Talosta, ja reitti jatkui siitä sitten pitkin Hämeentietä: Morris, Café Mascot, MuCava, Bar Bronco ja loppuhuipennuksena meidän kantapaikkamme Lepakkomies. Alunperin Siltanen kuului myös listalle mutta tiedostimme sen olevan täynnä jo etukäteen joten pudotimme sen suosiolla pois. Mitään yhtä maailmaamullistavaa kuin elokuvassa ei tapahtunut, nähtiin matkalla miesnäyttelijöitä ja Lepiksen portsari hieman vittuili kun olimme ovella viittä minuuttia ennen pilkkua, mutta muuten aivan tavallinen kesäilta. Onnistunut reissu, ensikerralla ehkä uskaltaa heittää kartalle muutaman baarin lisää!







Muilta osin viikonloppu sujui rauhallisissa oloissa. Ostin esimerkiksi itselleni uudet kesätossut, Spirit Storessa on loppuunmyynti ja ostin sieltä kengät kuudella eurolla. Kuudella eurolla?? Ei paha diili ollenkaan. Näillä piikeillä onkin mukava potkia miehiä nivusiin jos häiritsemään tulevat.


Olisin mieluummin tahtonut mustat, mutta niitä oli vain yhtä kokoa enää.

Heräteostos, korukauppa jonka nimeä en muista. Mutta siellä oli ale ja kolmella eurolla lähti!
Eipä tässä muuta, huomenna taas työelämän pariin. Jippijaihei.

ps. Löysin sattumalta kaapista avaamattoman värin Crazy Colorin Lilacia ja olen tässä jo innoissani suunnitellut käyttäväni sen ensi kuussa, ellei jopa aiemmin! Jos nyt malttaisin kuiteskin pitäytyä vielä tässä pinkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti