keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Väsyttää, ihan oma syy

otsikko kuvastaa hyvin viime Sunnuntaita..

Helteet + työ ei oikein sovi mulle, oon ollut aivan loppu viimeiset pari viikkoa. Kirjoittaminenkin on jäänyt hieman väliin kun silmät ei pysy varttia pidempään auki.

Lyhyesti ajattelin nyt kuiteskin päivittää. Sakke eli Saila oli tosiaan viime viikon meidän ilonamme, käytiin esim. Suomenlinnassa juomassa Mojitoa ja katselemassa auringonlaskua, Memphiksessä syömässä (turhan kallis paikka jokapäiväiseen ateriointiin mutta hintansa värtti) ja Hietsukin tuli nähtyä ensimmäistä kertaa. Wow siellä oli ihmisiä.




venäytin myös polven töissä ja se oli muutaman päivän paskana..


Suokista kun lähdettiin satuin siinä kävellessä vilkaisemaan kelloa ja huomasin että LAUTTA LÄHTEE KAHDEN MIN. PÄÄSTÄ JA SEURAAVAN LÄHTÖÖN OLISI TUNTI. Siinä sitten juostiin - ja ehdittiin. Oli tuuletuksen paikka!

Lautalla joku hauska laittoi "My Heart Will Go On"in soimaan ja kaaos oli valmis.

Käytiin myös baarissa, tai oikeastaan parissa. Keskustan Shot Barissa nimensä mukaisesti shotit rulettia pyöräyttämällä, ja vedin sitten La Cucarachan liekitettynä pillillä. Joo, kokemus sekin. Kantapaikka Cafe Mascot taitaa olla entinen kantapaikka ainakin sen iltaisen perusteella; baari lähes tyhjänä, baarimikko vittuili ja jotkut jäpikät salakuunteli meidän keskusteluja heittäen kommenttejaan aina kun mahdollista. Siltasesta sen sijaan jäi tällä kertaa hyvä fiilis. Vaikka paikka oli tupaten täynnä, kuten tavallista, saatiin kuitenkin istumapaikat ja viihdyttiin siellä pidempään kuin koskaan aiemmin. Vessajonossa joku tytsy luopui kaljastaan ja toisen kanssa keskusteltiin viineistä ja kuinka "mä en koskaan juo kaljaa mutta nyt kelpaa".

Sunnuntaina en päässyt edes sängystä ylös. Hyi helvetti. Kadun. Keksin pitää tipattoman Elokuun ja no voisihan sitä.

No mutta juu mitäs vielä. Pari viikkoa sitten leikkasin itselleni hetken huumassa otsatukan..


... ja viime viikolla kyllästyin jatkuvaan värin lisäilyyn ja värjäsin bruneteksi.


Sellasta. Kuuma on ja hiki valuu. Naapurin kitaranraiskaamiseenkin on mennyt muutaman kerran jo hermot mutta muuten oikein jees meno. Nautitaan nyt lämmöstä kun kohta ne -30 asteen pakkaset kumminkin tänne taas tulee seuraavaksi kymmeneksi kuukaudeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti